Manualul tăticului divorțat/ASTA

De la Wikimanuale, o colecţie de manuale libere !

Avem încheiat un prim parteneriat cu un avocat de talie specializat în custodie comună, doamna Antoanela Geamăn. Sperăm ca pe viitor să încheiem parteneriate și cu alți avocați de talie. Dacă aveți întrebări serioase referitoare la cazuri cu aplicabilitate generală putem să generăm mici articolașe în care să primim un răspuns avizat de la un specialist. Astfel vom crește secțiunea de “sfaturi pentru părinții aflați în divorț” din blog și, sperăm puteți obține o ghidare (care să fie utilă inclusiv avocatului dvs.) în cazul personal.

Direcționați întrebările aici (selectați opțiunea "doresc să primesc ajutor") – dar aveți grija sa fie întrebări relevante la nivel general … rolul nostru nu e principal de a da stafuri juridice în spete personale (acestea le luați pe bani de la avocații dvs.) ci de a genera jurisprudență de calitate pe web pe teme de interes general. Ne rezervăm dreptul de a refraza întrebările cât mai scurt și de a nu răspunde la întrebările pe care le considerăm nerelevante.

Știm că dacă ați ajuns la această pagină sunteți o persoană în nevoie, care trece printr-o tragedie mare. Gândiți-vă totuși nu doar la cazul personal (sunt mii de părinți ca dvs. în situații la fel de dureroase) și gândiți-vă că și dvs. aveți datoria ca pe lângă timpul și banii alocat cazului personal, să contribuiți cu timpul sau banii dvs. la cauza comună a implementării corecte a custodiei comune. Decizia vă aparține dacă doriți să fiți doar un beneficiar sau doriți să contribuiți și să arătați că și românii pot să își depășească condiția și să se unească pentru o cauză nobilă.

Colectivul ARPCC