Poker:Pariuri

De la Wikimanuale, o colecţie de manuale libere !
Sari la navigare Sari la căutare
Acest articol a fost tradus cu ajutorul unei unelte de traducere automată, de aceea calitatea lui este foarte joasă..
Puteți contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea articolului apăsând butonul „modificare”!

Fragmentul inserat (sau întreaga pagină) va fi șters dacă în termen de 7 zile nu se înregistrează progrese notabile în procesul de redactare.

Pariuri[modificare]

Specificul pariuri variază de la joc la joc. Înainte de a începe o mână, cele mai multe jocuri folosi fie un ante sau un pariu orb, și unele jocuri folosi atât. Un ante este, de obicei o fractiune de dimensiuni normale pariu. Pariurile Blind sunt folosite cu jocuri care au un buton dealer (de asemenea, numit un puc sau buton), denumit în continuare pur și simplu butonul pentru a se referi atât la butonul sine și jucătorului care le deține. Cu o ante, fiecare jucător trebuie să arunci un cip sau monedă de o anumită confesiune în pot înainte de a primi cărțile. Pariurile blind pot apărea, de asemenea, sub formă de pariuri bring-in în jocurile Stud, în cazul în care jucătorul cu cel mai mic (sau mai mare) cardul arată în prima rundă trebuie să fie "aduce in" pentru o sumă stabilită (de obicei o jumătate de pariu mic ) sau să facă un pariu complet mic. Jucătorul care face bring-in nu se pot plia.

În jocurile care folosesc un buton dealer, cel mai comun structura este o structură cu două-orb. În acest sens, jucătorul de posturi din stânga butonului un blind mic (de obicei o jumătate de pariu, rotunjită fie în sus sau în jos în cazul în care acest lucru conduce la o dimensiune pariu ciudat), iar persoana în stânga small blind big blind, în general, o dimensiune complet pariu. Apoi jucătorii primesc toate cărțile, ceilalți jucători care au primit-le fara nici un cost. Jucătorul din stânga big blind trebuie să apoi apel, ridica, sau fold la big blind, și pariurile continuă în mod normal. Dar ceea ce este în mod normal?

Într-o rundă normală de pariuri, trebuie să existe mijloace de determinare care merge primul. În jocurile care folosesc un buton, acesta va fi întotdeauna jucătorul din stânga butonului (cu excepția, în prima rundă de pariere, caz în care este jucătorul din stânga big blind, a căror poziție este numit în conformitate cu arma). Alte jocuri utiliza diferite scheme. Jucătorul care merge primul trebuie să verifice sau bet. Pentru a verifica este de a trece pe șansa de pariuri, iar jucătorul din stânga lui sau a ei se confruntă cu aceeași alegere. Dacă toți jucătorii verifica, nimeni nu poate paria și în runda următoare continuă. Când pariurile pe cineva, toți ceilalți jucători trebuie să decidă, una câte una (începând de la stânga pariorul a) dacă pentru a apela, pentru a ridica, sau fold. Pentru a apela pariul este de a pune aceeași sumă de bani în pot. Pentru a ridica este de a apela și, de asemenea, adăuga mai mulți bani la pot. Pentru a plia (stabilește mâna) este de a opri redarea parte, renunțând la orice bani investiți în pot. Runda de pariere se încheie atunci când toți jucătorii care nu au făcut fold au numit ultima raise (astfel încât fiecare jucător care nu a pliat contribuie aceeași sumă la pot). Un jucător care pariază și se pliază pentru a o marire de salariu pierde pariul el sau ea a făcut, chiar dacă jucătorul pliat pe aceeași rundă de pariere. Din acest motiv, este avantajos să se acționeze ultimul; într-un joc cu un buton dealer, jucatorul care are butonul acționează întotdeauna ultima (cu excepția Prima rundă, deoarece blind-urile obține posibilitatea de a ridica).

Pentru a confunda problemele mai mult, există mai multe moduri de a juca runde de pariere, care sunt de obicei nu au legătură cu jocul în sine (de exemplu, cinci Card Draw poate fi jucat limita răspândirea, limita fixe, pot limit, sau no limit).

  • Limita răspândirea, de asemenea, numit limita drept, este o metodă comună în jocurile de acasă: de-a lungul o parte, există o limită inferioară și o limită superioară, de exemplu, $ 1 pentru a $ 5, iar aceste limite, de obicei, nu se schimba. Limita răspândirea este rar găsit în cazinouri.
  • Fixed Limit înseamnă fiecare pariu și plusare este o dimensiune fixă. Un tabel cu limită fixă ​​dublează, de obicei, de dimensiunea pariu pentru ultimii doi runde de pariere, limite stabilite sunt adesea descrise ca, să zicem, 2/4 $, pe care, în cazul în care descrie un hold'em joc Texas, înseamnă că small blind este de 1 $ ( jumătate din big blind), big blind-ul este de $ 2, flop-ul este de $ 2, rândul său, este de 4 $, iar râul este de $ 4.
  • Pot limit este ca limita răspândirea cu excepția dimensiunea maximă pariu este întotdeauna mărimea potului. Limită stabilit ca, dimensiunea minimă pariu este de multe ori dublată la un moment dat.
  • Fără limită înseamnă că nu există o limită superioară la toate, deși acest lucru este aproape întotdeauna combinat cu o normă (numit "mizele mesei"), pe care le puteți paria doar cu chips-uri, care au fost în joc la începutul mâinii. Acest lucru înseamnă că, atunci când începe o mână de poker de nici o limită, știți că expunerea maximă la riscul de este limitat la valoarea de chips-uri în fața ta. Limită stabilit ca, dimensiunea minimă pariu este de multe ori dublată la un moment dat.

Omaha Hold'em este de multe ori a jucat pot limit dar este niciodată nu a jucat aproape nici o limită. Stud poker este, de obicei, fie limita răspândirea sau limita fixa. Un jucător început este cerut insistent să nu se joace pot limit sau no limit, indiferent cât de mică mizele sunt, până cel puțin player-ul este bine familiarizat cu regulile jocului.

Scopul pariurilor forțate[modificare]

Toate jocurile de poker grave implica un element de pariuri forțate. Așa cum este descris mai sus, acest lucru poate avea lua mai multe forme, dar va implica întotdeauna cel puțin un jucător a fost forțat să pună bani în pot. De ce este acest lucru atât de important pentru un joc de poker?

Luați în considerare un joc de poker în cazul în care nu există pariuri forțate. Din moment ce sa te uiti la mâna înainte de a alege dacă să pariați, nu există nici un punct în a pune bani pe masă dacă nu ești aproape sigur că mâna ta va fi un câștigător. S-ar putea ori 99 de mâini din 100 și încă mai face un profit. Desigur, adversarii, în cazul în care sunt raționale, se va gândi și paria exact în același mod. O astfel de joc de poker ar consta din mână după mână în care toată lumea pliat, și de o parte ocazional atunci când o persoană pariu și toți ceilalți îndoite. Bani ar schimba doar mâinile pe foarte rare ocazii când doi oameni pus mâna extrem de bune în același timp.

Pentru a contracara acest lucru, jocuri de poker au un element de pariu fortat. Dacă ați ori prea multe mâini, vei termina prin a pierde ca vei plăti pariurile forțate, dar devin foarte putine recompense pentru a justifica banii cheltuiți. Pariuri forțate oferi un motiv pentru tine de a paria chiar dacă pariul forțat nu a ieșit din stack (cum este cazul în majoritatea mâini când pariurile blind sunt utilizate): de la jucătorul care a făcut pariu forțat poate avea orice mână la toate, ai o șansă bună de a bate-le cu orice mână care este peste medie.

Problema opus se poate întâmpla în cazul în care pariurile forțate sunt prea mari. Dacă sunteți într-un joc în care miza este jumătate întreaga stivă, vei juca aproape orice mână deoarece veți merge bust în câteva mâini, oricum. În general, este corect să joace mai mult liber (apel și pariu cu o gamă mai largă de cărți) pariurilor forțată mari sunt raportate la dimensiunea medie stivă.

Acest lucru poate fi folosit în jocul de turneu pentru a controla lungimea turneului. Ca turneul progreseaza, dimensiunea blind-urile este mărită astfel încât jucătorii sunt obligați să joace mâinile lor mai agresiv sau risca merge bust doar de la plata blind-uri.