Wikijunior:Povești pentru copii/O întâmplare

De la Wikimanuale, o colecţie de manuale libere !
Titlu
O întâmplare
Autor
w:ro:Utilizator:Killy

Într-o dimineață eu și prietenii mei Cosmin și Ionuț ne-am gândit ca ne-ar prinde bine o ieșire în natură așa că am trecut pe la alți amici și i-am invitat să meargă cu noi. Ne-am adunat toți la mine acasă și am pornit la drum.

După vreo două ore de mers cu mașina am ajuns și imediat am instalat cortul în care urma să ne petrecem noaptea. După o vreme am observat că soarele apune și ne-am adunat în jurul unui foc de tabără. Odată cu lăsarea serii, peste natură se așternea o liniște tot mai stranie. În sfârșit a venit noaptea și toți s-au băgat în cort, mai puțin eu. După un timp am auzit un strigăt de ajutor în depărtare. L-am urmat în întuneric, până ce totul s-a făcut negru în jurul meu și deodată acel strigăt nu s-a mai auzit.

Când mi-am dat seama că m-am pierdut, am început să strig după ajutor, dar în zadar, nimeni nu mă putea auzi. Văzând că nu mai sunt lângă cort, prietenii mei s-a alarmat și au început să mă caute, dar fără succes. Din întâmplare s-au întâlnit cu trei vânători care cunoșteau foarte bine zona și i-au rugat să îi ajute să mă găsească.

Într-un final am auzit niște pași care se apropiau de mine și am început să strig din nou după ajutor, dar de data aceasta am avut noroc. Pașii erau ai unuia dintre cei trei vânători. Am fost găsit și dus la locul în care trebuia să îmi petrec noaptea cu prietenii mei. A doua zi dimineață am strâns totul și am pornit în drum spre casă, dar toate acestea după ce am tras o sperietură zdravănă.