Wikimanuale:Despre

De la Wikimanuale, o colecţie de manuale libere !

Wikimanuale este o bibliotecă liberă, dezvoltată în mod colaborativ de către participanţi voluntari. Oricine poate edita paginile din Wikimanuale, astfel încât greşelile sau inadvertenţele care apar în articolele care tratează subiecte care vă sunt familiare, rămân doar dacă dumneavoastră decideţi să nu le corectaţi.

Este foarte important şi faptul că Wikimanuale are un conţinut liber: licenţa sub care apar toate textele din Wikimanuale garantează faptul că acestea nu vor putea fi niciodată trecute sub o licenţă comercială; mai mult decât atât, chiar reproducerea textelor de către terţi nu este permisă sub formă comercială; şi chiar mai mult, simpla reproducere a oricărei părţi a conţinutului Wikimanuale pe alte situri publice este condiţionată de menţionarea faptului că textul respectiv provine de la Wikimanuale, şi este cerută în mod explicit şi includerea unei legături către aceasta. În acest fel este garantat că orice contribuţie la Wikimanuale este făcută în interes public, fără nici o posibilitate ca vreo organizaţie cu scop comercial să folosească datele respective în mod privat.

Dacă doriţi informaţii practice suplimentare despre Wikimanuale, cel mai bun început este pagina de bun venit, unde veţi putea citi informaţii legate de acest proiect.