Sari la conținut

Wikimanuale:Wikipedian

De la Wikimanuale, o colecţie de manuale libere !

Pt. o mai mare integritate a comunitatii, am zis sa categorizam utilizatorii, astfel :

Administratori[modificare]

Functia specifica administratorilor, ca oricarui user normal, este aceea de a asigura intergritatea comunitatii, de a proteja articole de interes comun a comunitatii, de a reprezenta WikiBooks Romania, de a colabora cu celelalte proiecte Wiki, spre dezvoltarea comuna a ambelor. Astfel, utlizatorii sunt :
D.evil 6 Feb 2005 15:12 (UTC)

Moderatori[modificare]

Functia specifica moderatorilor : sunt acei useri, cu o activitate mare pe WikiBooks Romania ( minim 10 contributii de calitate la manualele deja existente ) - care au indatorirea de identificare, si anutare a administratorilor, de diferitele probleme ce apar pe WikiBooks Romania. Totodata, la posibilele intruniri WikiBooks Romania, moderatorii, sunt printre primii useri, carora le este facuta invitatia participarii la intrunirea comunitatii.


Utilizatori[modificare]

Functia specifica utilizatorilor : sunt oameni simpli, cu o activitate oarecare pe WikiBooks Romania - carora nu li se aplica nici o obligatie, exceptia aceea de a NU vandaliza. Orice incalcare a normelor de lucru cu WikiBooks Romania, va fi sanctionata DUR, prin banarea de pe WikiBooks Romania, pe o perioada nedeterminata.


WikiPedian pe Orase[modificare]

Bucuresti[modificare]

D.evil 6 Feb 2005 15:12 (UTC)