Discuție Utilizator:93.122.135.17

De la Wikimanuale, o colecţie de manuale libere !
Sari la navigare Sari la căutare

Invitaţie[modificare]

Bine aţi venit la Wikimanuale! Am remarcat contribuţia dumneavoastră şi ţin să vă mulţumesc. După cum aţi văzut, la acest proiect poate participa orice persoană bine intenţionată.

Vă recomand să vă alegeţi un nume de utilizator şi să vă înregistraţi. Deschiderea unui cont la Wikibooks nu costă nimic şi nu necesită nici un fel de informaţii personale; în plus veţi beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină personală, propria pagină de discuţii, o listă de articole urmărite, posibilitatea de trimitere de imagini, protejarea adresei IP, etc.

Sper să vă placă acest proiect şi să vă alăturaţi. Dacă aveţi nelămuriri puteţi vizita paginile Bun venit, Ajutor şi Portalul comunităţii sau mă puteţi întreba la pagina mea de discuţii. Vă aştept.


Aceasta este pagina de discuții pentru un utilizator anonim, care încă nu și-a creat un cont sau care nu s-a autentificat. Prin urmare, trebuie să folosim adresa IP numerică pentru a-l identifica. O adresă IP poate fi folosită în comun de mai mulți utilizatori. Dacă sunteți un astfel de utilizator și credeți că vă sunt adresate mesaje irelevante, vă rugăm să vă creați un cont sau să vă autentificați pentru a evita confuzii cu alți utilizatori anonimi în viitor.