Sari la conținut

Discuție Utilizator:Citycean

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikimanuale, o colecţie de manuale libere !
Ultimul comentariu: acum 8 ani de CustodieMinori în subiectul Bun venit!

Bun venit![modificare]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikimanuale, cum se modifică paginile, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Citycean) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikimanuale vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

--Voloh28 (discuție) 9 decembrie 2015 18:24 (UTC)Răspunde

catre colegul care se tot inscrie in wikimanuals cu variate nume si posteaza lucruri neconforme: va rog mult sa oprim aceste discutii. Nu are nimeni nimic impotriva dvs. Cred ca sunteti un om pasionat. Totusi in viata trebuie sa existe reguli si trebuie sa invatam sa le respectam chiar daca nu ne convin. Opriti sa mai creati pagini in wikimanuals care se refera la lucruri care ar trebui sa stea in alte locuri (ati creat articole de tip wikipedia dar in loc sa le stocati in wikipedia le-ati stocat in wikimanuals, de asemenea toate aceste minipagini de tip dictionar nu isi au locul in wikimanuals ci in Wikitionar. Nu are nimeni nimic cu dvs. cum tot credeti. Pur si simplu prin contributii gresit plasate creati foarte mult re-work pentru colegi. Daca sunteti asa de pasionat de a scrie si contribui catre societate (dar nu va gasiti locul aici si in alte proiecte publice) va sugerez sa contactati poate chiar pe un coleg de pe wikipedia dintrr administratori care ar putea sa va sfatuiasca cum sa va instalati dvs pe un server o aplicatie tip wikipedia in care puteti fi dvs admin si stabili dvs politicile de publicare. Odata realizata opera dvs s-ar putea sa observam ca are valoare si sa fim deschisi de a prelua textele acolo unde le este locul. Dar cata vreme lucrati intr-o colectivitate este important sa aratati un anumit respect "regulilor locului" asa cum le-au stabilit predecesorii si respectiv asa cum s-a decis de oamenii care in baza contributiilor au fost alesci ca administratori. O lume fara reguli este un haos. Va multumesc daca veti da o sansa acestei idei si va veti abtine de a mai contribui pentru o perioada de 1 an de zile. Adica nu mai creati conturi noi, nu mai incercati sa modificati pagini wikipedia, nu va mai angajati in dezbateri cu cei care anterior au sters aceste contributii, etc. CustodieMinori (discuție) 11 decembrie 2015 07:24 (UTC)Răspunde