Discuție Utilizator:Ervin C.

De la Wikimanuale, o colecţie de manuale libere !
Sari la navigare Sari la căutare

Bun venit![modificare]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikimanuale, cum se modifică paginile, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Ervin C.) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikimanuale vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

--Bourgediscuţie 10 ianuarie 2010 19:26 (UTC)Răspunde[răspunde]

Nu mai copia pagini de pe Wikipedia[modificare]

Salut! Te rog să nu mai copii paginile de pe Wikipedia aici pe Wikimanuale, Wikipedia şi Wikimanuale sunt două proiecte diferite, pentru mai multe detalii despre Wikimanuale uite-te aici.--Bourgediscuţie 10 ianuarie 2010 19:39 (UTC)Răspunde[răspunde]