Sari la conținut

Inițiativa de modificare a legii 272/Masa rotundă cu privire la planul parental/Invitație

De la Wikimanuale, o colecţie de manuale libere !

Invitația în format PDF[modificare]

Descărcați invitația în format PDF

Invitația în format text[modificare]

Stimați domni / stimate doamne,


Asociația Română Pentru Custodie Comună ARPCC este un ONG ce militează pentru dreptul copiilor de a avea alături de ei ambii părinți.

Împreună cu CSM, UNICEF, Consiliul de Mediere și DGPC am inițiat proiectul unei mese rotunde care are ca scop coagularea societății civile (este vorba de ONG-urile care lucrează în domeniul protecției copilului și al drepturilor părinților) în jurul ideii de a impune obligativitatea realizării unui plan parental pentru părinții care se separă sau divorțează.

Noțiunea de plan parental este larg utilizată în străinătate și are la bază principiul de stimulare a medierii, de stimulare a conlucrării între părinți și a rezolvării disputelor în afara instanțelor. Din punct de vedere practic planul parental reprezintă cheia de boltă a implementării corecte a principiilor autorității părintești comune.

În acest sens am dori să vă invităm și pe dvs. alături de noi, pe data de 25.01.2012 la masa rotundă ce va fi organizată. Evenimentul va fi patronat de către UNICEF, CSM și DGPC și va avea ca partener principal ARPCC. Detalii despre proiect se pot găsi pe site-ul nostru la următoarea adresă aici

Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați pe domnul Fănel Ivan prin e - mail la adresa fanel.ivan@rdslink.ro. În caz că doriți să participați vă rugăm să ne confirmați participarea până pe 31.12.2011.


Cu stimă și mulțumiri,

Cătălin Bogdan, Director de Proiect, ARPCC