Numerologie/Vibrația interioară

De la Wikimanuale, o colecţie de manuale libere !
Sari la navigare Sari la căutare

Ziua nașterii este asociată cu puterea interioară, instinctul, omul la nivel material, caracterul persoanei la nivel inconștient.

Cifra de vibrație interioară sau vibrația personală se obține prin adunarea cifrelor care alcătuiesc ziua de naștere. De exemplu, dacă o persoană este născută în ziua de 25, 2+5=7, deci 7 este cifra ei de vibrație interioară. Există și excepții de la acest calcul, respectiv pentru ziua de naștere 11 și 22, numite și numere maestru.

Cifra de vibrație interioară 11

Ziua de naștere 11 arată că persoana s-a născut cu misiunea de a-i ajuta pe semenii săi să-și depășească condiția umană, să-ți lărgească orizonturile și astfel, să evolueze. În acest scop, persoana cu vibrație interioară 11 este înzestrată cu carismă, șarm și are un aer nobil, astfel încât cei din jur sunt în mod spontan tentați să o asculte și să o urmeze.  

Cifra de vibrație interioară 22

Ziua de naștere 22 arată că persoana s-a născut cu misiunea de a-i ghida pe ceilalți să-și atingă scopurile. Numărul maestru 22 face ca persoana să aibă puterea de a materializa, de a lăsa ceva trainic în urma sa.

Referință: ZODIACOOL, Vibrația interioară. România, (noiembrie 2016).