Sari la conținut

Poker

De la Wikimanuale, o colecţie de manuale libere !
Acest articol a fost tradus cu ajutorul unei unelte de traducere automată, de aceea calitatea lui este foarte joasă..
Puteți contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea articolului apăsând butonul „modificare”!

Fragmentul inserat (sau întreaga pagină) va fi șters dacă în termen de 7 zile nu se înregistrează progrese notabile în procesul de redactare.

Poker nu este un singur joc de cărți, este o clasă largă de jocuri de cărți. Un joc de poker poate avea un nume simplu ca "curaj", sau poate avea nume greoaie, cum ar fi "Șapte Cărți Stud opt sau mai divizat high-low". Cele mai multe variante comune de poker, inclusiv toate cele reglementate în această carte, au o "punte de poker" cincizeci și doi de cărți (deși cartea de joc punte se precede poker de sute de ani), și anumite reguli pentru Topul mână.

Principii comune

[modificare]

Variante

[modificare]

Cinci Cărți Draw Jocuri

Aceste jocuri sunt jucate de a face exact cinci cărți pentru fiecare jucător și apoi să permită un număr de carduri vor fi înlocuite sau trase de pe punte. Jucătorii trebuie să facă cea mai bună (sau mai rău), mâna cu cele cinci cărți pe care le ajung cu după tragerea la sorți. Fiecare set de regulă se bazează pe aceste linii directoare simple, dar sunt posibile modificări.

Cinci Căți de joc Stud

Aceste jocuri sunt jucate de a face exact cinci cărți pentru fiecare jucător. Jucătorii trebuie să facă cea mai bună (sau mai rău), mâna cu cele cinci cărți pe care le sunt tratate. Fiecare set de regulă se bazează pe aceste linii directoare simple, dar sunt posibile modificări.

Șapte Cărți de joc

În general, aceste jocuri sunt jucate de-a face șapte cărți fiecărui jucător. Fiecare jucător trebuie să facă cea mai bună (sau mai rau) mâna de cinci din cele șapte cărți de la showdown. Fiecare set de regulă se bazează pe aceste linii directoare simple, dar sunt posibile modificări.

'Jocuri de cărți comunitare

Meci de Jocuri

Aceste jocuri sunt, în general, jucate, prin crearea unui manual de cărți în funcție de normele specifice și apoi a lua o decizie dacă să "hold" sau "drop" mâna lor. Dacă un jucător are mâna și pierde în showdown, atunci ei trebui|e să "se potrivească cu potul". Fiecare set de regulă se bazează pe aceste linii directoare simple, dar sunt posibile modificări.

Trei lovituri Jocuri

Aceste jocuri începe cu un număr (de obicei trei) de "stive" în fața fiecărui jucător. Cel care pierde de fiecare parte trebuie să pună un "stack" în oală. Jucătorii care nu au "stive" nu mai poate juca, prin urmare, câștigătorul este ultimul jucător cu cel puțin o stivă pe masă. Fiecare set de regulă se bazează pe aceste linii directoare simple, dar sunt posibile modificări.

Strategie

Zece Porunci de Poker